1000 de zâmbete valorează mai mult decât 1000 de cuvinte

1000 de zâmbete au luminat fețele a 1000 de copii din județul Constanța în Ajunul Crăciunului!

Au fost momente frumoase pentru cei mici, dar și pentru toți cei care au participat la această acțiune.

Lucian Lungoci, deputat PSD Constanța, a trecut prin opt localități din județ și le-a lăsat copiilor daruri din parte lui Moș Crăciun.

”Nu poți să rămâi indiferent când un prichidel spune, cu tot sufletul lui curat, o poezie despre Moș Crăciun și, la final, îți urează Sărbători cu bine.

Nu poți să descri emoția pe care o simți când o zvârlugă de fetiță te colindă, iar apoi te îmbrățișează și îți spune să-i mulțumești lui Moș Crăciun.

Am văzut zâmbetele copiilor, bucuria lor și, nu în ultimul rând, speranța din ochii lor! Și pentru toate acestea, #FabricadeZâmbete rămâne deschisă, urmând să intre în acțiune și anul viitor.

Cu sprijinul colegilor mei am distribuit cadouri în opt localități ale județului: Amzacea, Aliman, Adamclisi, Chirnogeni, Comana, Cobadin, Ciocârlia, Topalu

Am plecat, apoi, către case, păstrând în suflete 1000 de zâmbete.

Le mulțumim că ne-au primit în sufletele lor!

Mulțumim și celor din Corala Armonia pentru colindele care ne-au umplut sufletul de bucurie! Mulțumesc colegilor mei de partid din cele opt localități, pentru ajutor și implicare!

Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la aceste cadouri și celor care, într-o formă sau alta, au lucrat pentru #FabricadeZâmbete!”, spune Lucian Lungoci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult