AcasăActualitateWeekend încărcat de evenimente pe litoral și în Delta Dunării

Weekend încărcat de evenimente pe litoral și în Delta Dunării

Turiștii și constănțenii urmează să aibă un weekend plin de distracție și evenimente memorabile pe litoralul românesc și în Delta Dunării.

Mamaia, Satul de Vacanta si Delta Dunarii sunt pregatite sa intampine turistii, weekendul acesta, cu un program complex de evenimente si petreceri, parade, concerte, raliuri.

Asociatia Litoral – Delta Dunarii se implica din nou financiar in organizarea celei mai consacrate parade moto de pe litoralul romanesc – Seawolves Bike Fest, eveniment aflat la a 9-a editie si preluat oficial in Calendarul Mamaia Style.  Festivalul este cofinantat din bugetul taxei de promovare aplicata agentilor economici si hotelieri din statiunea  Mamaia si Satul de Vacanta, conform strategiei de dezvoltare si promovare statiunea Mamaia si Satul de Vacanta.

Editia de anul acesta se va desfasura in perioada 10-12 Iunie, in aceeasi locatie ca si anul trecut, Camping S, din Mamaia Nord, situat pe bulevardul Mamaia Nord.

Asociatia Litoral Delta – Dunarii invita, pe aceasta cale, turistii si constantenii sa ia parte la Parada Seawolves Mamaia Style, care va strabate intreaga statiune si va face si turul Constantei.

Si anul acesta, scena festivalului va gazdui  trupe rock, noi sau consacrate, seri de cover-uri si rock autohton.

“Pastram linia evenimentului ca si organizare. Festivalul se desfasoara, ca in fiecare an pe durata a doua zile, cu trupe mici sau consacrate, invitatii speciali si fruntasi find trupa Zdob si Zdub, avem  traditionala parada in Mamaia si Constanta, concursuri interactive, unde bikerii participanti vor fi premiati de catre sponsorii festivalului. Ne asteptam la o participare record anul acesta. Ca si noutate avem anuntati motociclisti din Serbia, Republica Moldova si Turcia. Multumim pentru sprijin Asociatiei Litoral – Delta Dunarii, pentru promovare si sponsorizare, consideram ca impreuna cu aceasta, putem ridica festivalul in fiecare an ca si importanta. Dorim sa facem acest lucru cu pasi mici, siguri si organizati.” Declara Florin Stoian, Purtator de Cuvant Seawolves MC Romania.

Litoralul romanesc se mandreste cu o noutate in ceea ce priveste pachetele si serviciile hoteliere la Blaxy Premium Resort & Hotel din statiunea 23 August – Olimp, care pentru weekendul acesta, a pregatit, in premiera, pachete de weekend  pentru un concert ce va fi oferit de trupa VUNK, intre 10-12 iunie. Turistii si constantenii se pot bucura de 3 zile de weekend, cazare 2 nopti in camera dubla, mese incluse, acces la concert Vunk si un foc de tabara la finalul sejurului, sau pur si simplu de cina bufet si concert.

Ne indreptam atentia catre Delta Dunarii, care apasa pedala de acceleratie in Raliul Deltei, Danube Delta Rally, Campionatul National de Raliuri DUNLOP, Campionatul National de Rally 2, FIA European Rally Trophy, care incepe chiar de astazi, pana pe 11 iunie.

Ne intoarcem in Mamaia, statiunea distractiei infinite, unde cluburile, hotelierii si agentii economici sunt pregatiti sa intampine valul de turisti de weekendul acesta cu petreceri tematice pe piscina sau pe plaja, invitati speciali internationali si concerte ale artistilor consacrati de la noi.

Putem spune ca de weekendul acesta turistilor si constantenilor le sunt deschise toate usile distractiei si ale evenimentelor indragite pentru care multi dintre ei se intorc in fiecare vara, dar si noi curiosi la urechile carora a ajuns informatia ca Mamaia si Satul de Vacanta se dezvolta de la an la an si ofera servicii impecabile. Urmeaza un weekend incarcat pentru litoralul romanesc si Delta Dunarii, avem petreceri si concerte in cluburi, atat in nordul statiunii, cat si in sud si in Satul de Vacanta. Urmeaza sa ne bucuram, cu mic, cu mare, de redeschiderea parcului acvatic Aqua Magic, care ofera accesul gratuit weekendul acesta, avem plimbari cu telegondola pentru o priveliste impresionanta deasupra statiunii Mamaia. Show-ul weekendului va fi, in schimb, sambata, 11 iunie, odata cu parada moto Seawolves, care va face, ca in fiecare an, turul statiunii Mamaia si Constanta, reusind sa atraga turisti si iubitori de senzatii tari si muzica de calitate.” Declara Oana Vorniciuc, Purtator de Cuvant Statiunea Mamaia si Satul de Vacanta.