Vergil Chițac vrea un ”Central Park” pe varianta Ovidiu. Constănțenii sunt invitați să se implice

Primarul Vergil Chițac ne-a anunțat pe pagina sa de Facebook că gândește un nou parc pentru constănțeni, care va fi realizat ”în pe DN3C. Locația aleasă este zona varianta Ovidiu, ”o zonă excentrică, în afara orașului”, după cum se specifică în clipul de prezentare. De altfel, în filmuleț, viitorul parc este comparat cu Central Park, din New York.

Deocamdată, constănțenii sunt invitați să se implice activ prin compeltarea unui chestionar.

”Constănțeni, vă invit să vă implicați activ în consultarea publică referitoare la noul parc pe care îl gândim în jurul axei DN3C, într-o zonă cu mare potențial de dezvoltare în viitor. În parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, organizăm un concurs public de soluții pentru noul parc, astfel încât vă rog să vă aduceți contribuția la acest proiect:

1. Să vizionați prezentarea video referitoare la acest parc: https://bit.ly/3ypXiMj

2. Să completați chestionarul de mai jos: https://bit.ly/3s9DWa5

Necesitatea unui nou parc public în Constanța nu poate fi pusă la îndoială, mai ales în condițiile unei mari dinamici de dezvoltare a orașului. Prin intermediul acestui chestionar online, puteți transmite opinii și completări privitoare la valorile care fundamentează tema de proiectare, așa cum au fost descrise în prezentarea video. Ulterior, echipa de elaborare a temei va întocmi un raport care să sistematizeze reacţiile primite din partea dumneavoastră.

Vom închide chestionarul pe 23 mai, urmând ca imediat după să interpretăm rezultatele primite. Apoi, în prima jumătate a lunii iunie, va avea loc prezentarea publică și organizarea dezbaterii în Constanța.

Vă mulțumesc.”, spune primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult