Vergil Chițac: ”Categoric, nu am discutat cu USR despre o candidatură la Primăria Constanța”

În ultimele zile se vehiculează în spațiul public informații  conform cărora Contraamiralul (r) Vergil Chițac ar purta discuții cu USR despre o posibilă candidatură la Primăria Constanța.

Întrebat dacă aceste zvonuri se confirmă, senatorul Vergil Chițac a declarat:

”Categoric, nu am  discutat cu USR despre o candidatură la Primăria Constanța, însă nu exclud o colaborare pentru a elibera orașul de această administrație care l-a distrus. Asociația civică pe care o conduc, “Constanța Altfel” duce o luptă susținută pentru a anula deciziile corupte ale primăriei și pentru a da o speranță concitadinilor noștri. Constanța are nevoie de refacere și recuperare pentru a ieși din zodia cancerului și pentru asta ar trebui o colaborare mai largă. Nu s-a pus problema ca eu să fiu vârf de lance și nici nu cred că e important”.

Atât asociația ”Constanța Altfel” cât și deputatul USR, Stelian Ion, prin asociația ”Verde Urban”, au atacat în instanță hotărâri ale Consiliului Local Municipal Constanța, autorizații de construcții, PUD-uri și retrocedări.

Asociația ”Constanța Altfel” a reușit să blocheze mai multe construcții pe spațiul verde, iar în prezent are pe rolul instanțelor de judecată zeci de procese cu Primăria Constanța.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult