Valentin Vrabie: ”De astăzi, Medgidia are liniștea de care avea atât de multă nevoie ”

După o ședință de consiliu local în care aparatul administrativ al municipiului Medgidia a trecut prin schimbări importante, primarul Valentin Vrabie a vorbit despre decizia de a o elibera din funcția de viceprimar pe Luminița Vlădescu.

Vlădescu a fost înlocuită cu Niculae Păun, după opt ani în care a ocupat scaunul de viceprimar al Medgidiei, iar decizia a fost luată chiar de colegii ei, consilierii locali ai municipiului.

Vreau, în primul rând, să le mulțumesc consilierilor care au înțeles că avem nevoie de liniște în Primărie și au decis că a venit vremea să punem capăt tensiunilor inutile și scandalurilor nejustificate. Pot să spun acum că instituția Primăria Medgidia va face doar politica cetățeanului și nu vor mai exista influențe de altă natură politică. De trei ani, doamna Luminița Vlădescu, pe care tot eu am propus-o viceprimar, și-a bătut joc de această funcție, de această demnitate publică, de medgidieni. În cei opt ani în care a ocupat această poziție nu a făcut nimic notabil pentru Medgidia, nu s-a remarcat decât prin scandaluri, plângeri și reclamații. A blocat proiecte importante, s-a opus vehement tuturor inițiativelor bune pentru oraș și a transformat primăria într-un ring de luptă politică. Așa cum am spus de la bun început, nu amestecăm administrația locală cu politica. La primărie toți acționăm în interesul cetățeanului. Doamna Vlădescu nu a înțeles acest lucru și a denigrat constat activitatea celor care lucrează în folosul medgidienilor. Imaginea întregii comunități a fost grav afectată de scandalurile create artificial de doamna Luminița Vlădescu. Cu toții ne-am dorit un mediu liniștit, fără conflicte inutile, un mediu în care toată lumea să-și poată face treaba eficient, în interesul orașului. Astăzi am revenit la normalitate. Domnul Niculae Păun este un om care a mai lucrat în administrație, are experiența necesară. Disputele politice le lăsăm pentru campania electorală. Administrația publică înseamnă responsabilitate și demnitate și trebuie tratată cum se cuvine. De astăzi, Medgidia are liniștea de care avea atât de multă nevoie.” a declarat primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, pentru Atac de Constanța.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult