Valentin Vrabie vrea încă un mandat la Medgidia. Și-a depus candidatura

Sâmbătă, 15 august 2020, primarul municipiului Medgidia și candidatul PNL la alegerile din 27 septembrie, Valentin Vrabie, și-a depus candidatura pentru un nou mandat.

 

”Astăzi, alături de o parte a echipei pe care o propun pentru Consiliul Local Medgidia, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia. Ținând cont de solicitările dumneavoastră și ale reprezentanților mediului de afaceri local, care au nevoie de stabilitate și siguranță, am decis să continui pe acest drum început cu patru ani în urmă.

În anul 2016, am preluat primăria cu multe datorii și fără niciun proiect în derulare. Prin efort susținut și acțiuni concrete, prin muncă titanică alături de echipa din primărie, dorința mea de a transforma municipiul Medgidia în perla județului Constanța este pe cale să devină realitate, iar speranțele dumneavoastră de mai bine, certitudini. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu am reușit să aducem orașul la lumină. Fie că vorbim despre infrastructură, sănătate, educație, cultură, sport sau economie, în toate aceste domenii vedem și simțim cu toții schimbarea în mai bine.

Cu siguranță mai sunt multe lucruri de realizat însă, în ciuda tuturor piedicilor puse de un consiliu local ostil, aducând în prim plan valori esențiale precum respectul față de lege și cetățean, adevărul, egalitatea de șanse și responsabilitatea socială, integritatea și onestitatea, am reușit să urnim lucrurile într-o direcție favorabilă dezvoltării.

Din păcate, blocajele permanente puse de acest consiliu local, măcinat de interese obscure, au dus la pierderea unor proiecte esențiale pentru comunitatea noastră, precum cel în valoare de peste 5 milioane de euro, care viza reabilitarea și modernizarea Casei de Cultură ”I. N. Roman”. De aceea, pentru un viitor Consiliu Local majoritar, care să vină în sprijinul cetățeanului, care să acționeze în interesul noastru, al tuturor, am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Votând Valentin Vrabie primar și PNL la Consiliul Local vom forma o echipă puternică!

Cu sprijinul dumneavoastră voi continua dezvoltarea orașului și voi sprijini în continuare mediul de afaceri, astfel încât cu toții să fim mândri că suntem medgidieni! Am încredere că veți susține în continuare proiectele mele aflate în derulare dar și pe cele viitoare, propuse pentru noul mandat, care au ca scop dezvoltarea economică, socială și administrativă a municipiului Medgidia.

Vă mulțumesc!”. a spus Valentin Vrabie. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult