USR-PLUS Constanța s-a înscris în cursa pentru Parlament. Negocierile cu PNL încă nu s-au încheiat

Reprezentanții USR-PLUS Constanța au depus la Biroul Electoral Judeţean, în cursul zilei de joi, 22 octombrie 2020, listele cu candidaţii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Stelian Ion, iar la Senat de pe primul loc se află Remus Negoi.

 

În momentul acesta se poate spune că, în același timp, construim și demolăm. Construim pentru că orice participare a noastră, a USR-PLUS începând din 2016, reprezintă încă o piatră pusă la temelia acestei construcții, Alianța USR-PLUS și demolăm pentru că unul din motivele care ne-au făcut să intrăm în politică a fost acela al depesedizării și aruncării la groapa de gunoi a vechilor obiceiuri politice. (…) Avem candidați care să poată participa inclusiv la guvernarea României. Am căpătat experiența necesară, avem și oameni pregătiți, așa cum este Stelian Ion, cel care a luptat timp de 4 ani împotriva măcelăririi legilor justiției.”, a declarat Remus Negoi, candidat la Senatul României.

 

Pentru România este un moment decisiv cel din 6 decembrie. Este foarte important ca lumea să se prezinte, După 30 de ani, este o mare șansă pentru România să schimbe direcția, să scape de apucăturile cu reflexe comunistoide ale vechilor partide și să meargă spre o variantă europeană, deschisă, transparentă de guvernare a acestei țări. Acum putem schimba macazul și să punem țara pe un făgaș normal. ”O Românie fără hoție” este sloganul nostru. (…) Echipa pe care avem a fost aleasă în mod onest, prin vot democratic. Mă aștept la o campanie aprinsă, însă îmi doresc să vorbim despre proiecte, oameni și calitățile noastre. Sper să nu se mai meargă pe linia de atacuri personale, cum s-a întâmplat la locale.”, a declarat Stelian Ion, candidat USR-PLUS la Camera Deputaților.

 

Cu privire la negocierile funcțiilor de viceprimar al municipiului și vicepreședinte al C.J. Constanța, Stelian Ion a declarat că încă nu s-a definitivat nimic.

 

Așteptăm de ceva vreme un răspuns din partea colegilor din PNL și din partea domnului primar ales. Nu s-au încheiat negocierile, suntem pe ultima sută de metri și va trebui să reluăm discuțiile, să insistăm, pentru că lucrurile acestea trebuie negociate bine, cântărite bine și nu suntem de acord cu modul heirupist de lucru. Noi ne-am făcut temele, am dat din timp semnalul către colegii din PNL, așteptăm.”, a explicat Stelian Ion.

 

Listele de candidați ai Alianței USR-PLUS la Constanța sunt următoarele:

 

Camera Deputaților

Stelian Ion – USR

Cristina Rizea – PLUS

Dumitru Caragheorghe – USR

George Gima – USR

Florin Stoian – PLUS

Valentin Jalbă – USR

Iulian Călin – PLUS

Mihai Constantin – USR

Dumitru Paris – USR

Mircea Fustașu – USR

Alexandru Bunghez – USR

 

Senat

Remus Negoi – USR

Sorin Andrei – PLUS

Florin Timofte – USR

Doina Muțiu – PLUS

Ramona Dinu – USR

Ștefan Bitoleanu – USR

Adrian Burlibașa – USR

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult