AcasăActualitateUn mort şi trei răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit pe...

Un mort şi trei răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 2 Bucureşti – Urziceni

Un bărbat a murit şi trei persoane au fost rănite, marţi, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 2 Bucureşti – Urziceni, în zona Coşereni – Moviliţa, din judeţul Ialomiţa, primele date ale poliţiştilor rutieri indicând că una dintre maşini a intrat pe contrasens.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Ialomiţa, persoanele care au suferit leziuni şi traumatisme au fost preluate de salvările Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa şi transportate la Spitalul Municipal din Urziceni, iar tânărul decedat va fi dus la morga din Slobozia.

„Maşina condusă de un tânăr de 22 de ani, din localitatea ialomiţeană Grindu, care se deplasa dinspre Bucureşti, a ieşit de pe banda sa de deplasare şi s-a ciocnit cu alt autovehicul care circula regulamentar, în care erau şoferul de 33 de ani şi doi pasageri”, a declarat un reprezentant al IPJ Ialomiţa.

În urma coliziunii, şoferul care a provocat accidentul a murit pe loc, iar cele trei persoane din cealaltă maşină au fost rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, agent Iuliana Fecioru.

Conform unor surse judiciare, accidentul s-ar fi petrecut din cauză că şoferul de 22 de ani ar fi adormit la volan.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 2 în zona Coşereni – Moviliţa se desfăşoară îngreunat, pe o singură bandă, alternativ, sub supravegherea poliţiştilor rutieri, iar răniţii au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Urziceni.