Tulcea – Activități de vară pentru cei mici, organizate de Biblioteca Județeană „Panait Cerna“ și Muzeul de Artă

Instituțiile subordonate Consiliului Județean Tulcea au organizat, în această vară, activități deosebit de interesante pentru micii tulceni. O parte din atelierele pentru copii continuă și în cursul lunii august, spun organizatorii.

La Biblioteca Județeană „Panait Cerna“, în fiecare zi au loc ateliere deosebit de interesante, pentru copii de toate vârstele.

Astfel, cei mai mici dintre „clienții“ bibliotecii merg de luni până joi la Ludotecă, în cadrul programului „Vacanță la Ludotecă“, acolo unde participă la activități diverse, gândite special pentru media lor de vârstă. Copiii între 8 și 14 ani au putut participa în fiecare miercuri (în perioada 4 – 29 iulie 2022), de la 10.00 la 11.00, la Atelierul de pictură „Curcubeul vacanței“. Pentru cei între 10 și 14 ani, tot în intervalul 4 – 29 iulie 2022, în fiecare zi de joi, de la 10.00 la 11.00, au fost organizate ateliere de imprimare 3D, care au avut un mare succes în rândul adolescenților. De asemenea, în fiecare miercuri, copii de 10-13 ani au putut participa la atelierul de limba engleză, iar cei de 8-14 ani – la cel de inițiere în tainele limbii coreene.

La Muzeul de Artă, în acest an a fost deschis un atelier deosebit de interesant, denumit „Vacanță la muzeu“, acolo unde specialiștii din cadrul instituției muzeale le-au explicat copiilor tainele celor mai frumoase arte.

Atelierul, care a debutat pe data de 15 iunie și care îi poartă pe cei mici pe aripile artelor, se va desfășura până la sfârșitul lunii august. Atelierul se adresează, în special, copiilor între 5-8 ani și are loc bisăptămânal, lunea și miercurea, între orele 16.00-17.00, la sediul muzeului, din str. Grigore Antipa nr. 2.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult