Traian Anton Antoniadis: ”Mă oblig să fiu acel medic din linia întâi care vindecă rănile orașului”

Președintele comunității elene Elpis Constanța, Traian Anton Antoniadis, și-a lansat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Constanța.

La eveniment a fost prezent și președintele Uniunii Elene din România, deputatul Dragoș Zisopol.

Domnul Antoniadis și toți membrii comunității care s-au înscris în această cursă au o responsabilitate majoră, pentru că au în spate o istorie extraordinară pe care o cunoaștem cu toții. (…). Trebuie să fiți o lumânare care să ardă pentru cetățenii noștri. Aveți alături de dumneavoastră și echipa Uniunii Elene din România. (…) M-am gândit mult ce cadou reprezentativ să-i fac domnului Antoniadis. Am adus o icoană cu Sfânta Sofia cu cele trei fiice: credința, speranța și dragostea. Îi doresc domnului Antoniadis succes și să ducă mai departe istoria minunată a cetățenilor eleni”, a spus Dragoș Zisopol.

Traian Anton Antoniadis spune că a intrat în cursa pentru primărie deoarece comunitatea elenă din Constanța are multe lucruri bune de arătat. Pe de altă parte, Antoniadis spune că nu s-a înscris într-un concurs politic, pentru că un primar trebuie să fie un om gospodar și nu un politician.

Nu vin din politică și nu fac politică. Realizările nu se măsoară în voturile partidului, ci în ceea ce faci zi de zi, Alături de mine au venit și vin în continuare mulți oameni care au înțeles că alegerile locale sunt pentru gospodarul orașului, pentru un om cu altfel de viziune decât cea politică. Îmi doresc să aduc în Constanța simbolul ramurii de măslin, pace. Pace și înțelepciune. Să realizăm cu toții lucruri frumoase pentru oraș, în loc să ne certăm și să intrăm în dispute care nu ajută cu nimic.”, a spus Antoniadis.

Candidatul comunității elene Elpis Constanța a vorbit și despre prioritățile sale în ceea ce privește dezvoltarea orașului.

Ca o promisiune făcută mie și cetățenilor, mă oblig să fac tot ce este omenește posibil pentru binele acestui oraș. Și pentru că trăim vremuri dificile, în care învățăm să ne purtăm de grijă unii altora, mă oblig să fiu acel medic din linia întâi care vindecă rănile orașului. Bugetul primăriei este unul generos, dar considerăm că putem realiza mult mai multe proiecte dacă dezvoltăm un sistem performant de realizare a proiectelor europene. Acest aspect este prioritar. Avem soluții eficiente pentru implementarea unui sistem smart city cu semafoare inteligente sau energie verde. Acestea sunt doar câteva din ideile care se pot concretiza cu ușurință. Programul meu este mjult mai amplu și cât se poate de realist.”, a mai spus Anton Traian Antoniadis.

Lista de consilieri locali propusă de comunitatea elenă Elpis Constanța cuprinde personalități marcante ale orașului, precum Mihnea Hagiu, Costin Teodoru sau Constantin Cheramidoglu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult