Trafic deviat în oraşul Năvodari. Se înlocuieşte o conductă de apă veche de 60 de ani

Pentru remdierea unei avarii la conducta de transport ape menajere de pe strada Randunelelor din Navodari, SC RAJA SA a blocat circulatia pe aceasta strada incepand de astazi – 28 iunie 2017 si pana maine – 29 iunie 2017, ora 18,00.

In aceasta perioada, circulatia este deviata pe traseul strada Randunelelor – str. Marii – str. Sanatatii – str. Albinelor – str. Randunelelor.

Initial, in curusl acestei dimineti echipele de interventie au incercat remedierea avariei fara blocarea traficului, dar in urma decopertarii zonei s-a constatat necesitatea inlocuirii unui segment pe o lungime de aproximativ 40 metri, tronson aflat la o adancime de peste 4 metri.

Conducta de refulare cu diametrul de 800 mm, ce preia apele uzate din zonele Depozitul 10, Tabara de Copii si zona de Est a orasului are o vechime de aproape 60 ani, acest tronson urmand sa fie inlocuit prin proiectul cu finantare europeana Programul Operational Infrastructura Mare – POIM.

Pentru a asigura serviciul de preluare a apelor uzate pentru abonatii deserviti, echipele de interventie au montat o conducta provizorie, ce by-pass-eaza zona avariei. 

Pentru fluidizarea traficului, zona a fost imprejmuita corespunzator, iar la fata locului sunt prezente doua echipaje ale Politiei Locale Navodari.

Reprezentantii RAJA cer scuze tuturor participantilor la trafic afectati de aceasta restrictie, carora le dau asigurari ca echipele fac tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor in timp cat mai scurt. 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult