Toți oamenii președintelui. Nicoleta Bercaru, manager la Centrul Cultural Județean ”Teodor Burada” Constanța

Zilele trecute, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, ne anunța cu mare bucurie că vom avea un Acvariu nou, ultramodern și mega special în curtea actualului Delfinariu.

Proiectul e gata și este făcut după viziunea președintelui care, spune el, a vizitat multe asftel de obiective din lumea întreagă, în timpul vacanțelor.

Poveștile astea cu un nou Acvariu nou, un Delfinariu mai mare și mult mai dotat, un Teatru de Stat renovat sau un Teatru de Vară complet reabilitat le auzim de vreo patru ani din gura lui Țuțuianu. În realitate nu s-a mișcat nimic.

De altfel, președintele CJC a declarat senin că are proiectul pentru Acvariu, dar nu a identificat sursa de finanțare, adică nu are bani alocați pentru el. Altfel spus, ne-a arătat un desen frumos care va rămâne la stadiul de desen.

Singurele realizări ale lui Marius Horia Țuțuinau în mandatul de președinte au fost tăierile de panglici de la Pavilionul Expozițional, făcut de Nicușor Constantinescu și de la noua clădire a Delfinariului, realizată tot de predecesorul său. Asta e fost tot.

Despre marile asfaltări din județ făcute la prețuiri amețitoare, mult peste media pieței, puteți citi aici: https://atacdeconstanta.com/drumuri-poleite-in-judetul-constanta-iata-cati-bani-arunca-cjc-in-visteria-rajdp/

Ne-a mai promis domnul președinte și vreo două spitale, dar n-a mai avut timp de ele, așa că le lasă în seama succesorului său. Desenele sunt făcute, nu mai e mult de lucru.

O să fim corecți față de Marius Horia Țuțuianu și o să prezentăm și promisiunile de care s-a ținut: cele făcute prietenilor.

Săptămâna trecută Nicoleta Bercaru, o viorică de la PSD care a înjurat diaspora cot la cot cu președintele, a fost numită manager interimar la Centrul Cultural Județean ”Teodor Burada” Constanța.

„De o lună de zile suntem sub asediu. Regret, dar nu pot fi de acord cu așa ceva. Stimați diasporeni care ați dat buzna crezând că aici puteți face ce vi se năzare, nu suntem slugile voastre și nu avem obligația de a va întreține sau a vă suporta lipsa de educație. Nu suntem bătaia voastră de joc. Stați unde stați pe banii noștri. Copiii fără condiții de acces la internet nu primesc o tabletă de la statul român, că nu-si permite 600 de lei de copil, dar vă intreține pe voi cu 400-500 de lei pe zi. Votul de 3 zile nu vă dă dreptul de a vă bate joc de România mea.”, spunea Bercaru despre românii veniți în țară din cauza pandemiei.

De altfel, femeia s-a făcut remarcată și prin faptul că în timpul protestelor din iunie 2018 a postat o poză cu ”#insist să mă piș pe #rezist”.

Pentru toate aceste fapte de eroism Țuțuianu a răsplătit-o cum se cuvine, numind-o managerul Centrului Cultural. Colcăie cultura în doamna Nicoleta Bercaru.

Mandatul președintelui CJC se va încheia în scurt timp. Privind în urmă, Țuțuianu nu a reușit să facă nimic pentru județul Constanța. Patru ani irosiți.

E suficient să luăm la pas satele uitate de lume ca să înțelegem unde ne situăm pe harta României: departe de lumea civilizată pe care o vizitează Țuțuianu în concediile sale.

Citește și:

https://atacdeconstanta.com/teatrul-de-vara-din-mamaia-imaginea-compententei-autoritatilor-judetene/

1 Comentariu
  1. MIHAIL 6 luni ago
    Reply

    DACA MAZARE SI CONSTANTINESCU AU DISTRUS CULTURA TU CE PAZESTI CONTINUITATEA INCULTILOR??

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult