Taximetrist constănţean, înjunghiat de un client

Un taximetrist din Constanţa a ajuns la spital, miercuri dimineaţă, după ce a fost înjunghiat de un client care l-a atacat cu un cuţit în momentul în care i-a cerut să îi plătească pentru cursă, atacatorul, care a reuşit apoi să fugă, fiind căutat de poliţişti.

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţiştii constănţeni, incidentul s-a petrecut în jurul orei 05.15.

Şoferul le-a spus anchetatorilor că în jurul orei 05.15, aflându-se în staţia de taximetre situată la intersecţia străzii Dezrobirii cu strada Baba Novac, un tânăr de 20 – 25 de ani, slab, cu păr ondulat, şaten spre blond, îmbrăcat cu tricou alb şi bermude, a urcat în maşină, s-a aşezat în spate şi i-a cerut să îl transporte pe strada Eliberării.

Ajungând la intersecţia cu strada Corbului, taximetristul a oprit, la cererea clientului, iar după ce i-a comunicat preţul, acesta l-a atacat cu un cuţit sau cu un briceag, după care a fugit.

Taximetristul, în vârstă de 61 de ani, şi-a anunţat colegii, iar dispeceratul societăţii la care este angajat a alertat autorităţile prin 112. O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul rănit la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, medicii stabilind că rănile pe care le are nu sunt grave, astfel că nu a fost necesară internarea acestuia.

Poliţiştii au declanşat o anchetă şi speră ca în scurt timp să îl găsească pe atacator, urmând ca după examinarea medico-legală a victimei, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, să se facă şi încadrarea juridică a faptei.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult