Strategul PNL Constanța, Septimiu Bourceanu crede că toate drumurile sunt județene. Țuțuianu îl lămurește

Dacă timp de trei ani au tăcut mâlc lăsându-ne să înțelegem că sunt mulțumiți de modul în care PSD administrează orașul și județul, iată că, în an electoral, opoziția din ei s-a trezit brusc și s-au apucat să scoată armele.

Au început cu inteligența, dar au eșuat lamentabil.

De exemplu:

După ce consilierul local Mihaela Andrei a făcut o comparație aberantă între ”evreii din al Doilea Război Mondial care erau nevoiți să-şi lase casele” și locuitorii din cartierul constănțean Palazu Mare, a venit rândul lui Septimiu Bourceanu să se facă public de râs.

Printr-o postare de facebook, strategul PNL a încurcat drumurile județene cu cele comunale, arătând cam cât de ”pregătit” este:

”Nu știu dacă președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a trecut vreodată pe acest drum. E foarte greu să îl numești drum pentru că asta ar însemna să poți să circuli pe el cu autovehicule nu cu tancuri sau mașini offroad. Și nu este orice șosea din Dobrogea ci una care face legătura cu Autostrada Soarelui. De aceea îl invit pe Marius Horia Țuțuianu, cu șoferul din dotare bineînțeles, să facă o excusie cu obstacole pe drumul dintre satul Siminoc și autostradă. Să își ia domnul Țuțuianu un vehicul mare, precum șenilata cu care este deja obișnuit, pentru că are de trecut șanțuri până ajunge la autostradă”.

Reacția președintelui CJC nu a întârziat să apară:

”M-am săturat de tâmpeniile pe care debitează cei de la PNL. Să te pretinzi expert în administrație, dar să nu știi care sunt drumuri județene și care sunt comunale demonstrează cam ce capacitate ai. Drumul la care face referire acest domn intră în reparații peste trei săptămâni, prin programul PNDL. Chiar zilele trecute am vorbit cu Valentin Saghiu și totul e gata pentru demararea lucrărilor. Nu este administrat de CJC, ci de autoritatea locală. Eu înțeleg că domnul Bourceanu a intrat în campanie electorală, dar e de bun-simț să te documentezi când te apuci să faci acuzații. Sunt chestiuni elementare legate de administrație pe care, din păcate, dânsul nu le stăpânește. Asta e îngrijorător. ”, a spus Marius Horia Țuțuianu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult