AcasăActualitateStelian Ion: ”Vom reda Constanța constănțenilor, pentru că acest oraș a fost...

Stelian Ion: ”Vom reda Constanța constănțenilor, pentru că acest oraș a fost la picioarele unui grup de interese PSD-PNL timp de zeci de ani”

Alianța Dreapta Unită și-a lansat astăzi candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, la Constanța. Stelian Ion a intrat în lupta pentru Primăria Constanța.

Lupta asta deja este personală. Este veșnica luptă a binelui împotriva răului, a bunului-simț împotriva neobrăzării. Este lupta competenței și meritocrației împotriva incompetenței. (…) Orașul nostru, care este casa noastră, a fost ținut în subdezvoltare timp de peste 30 de ani de către clica PNL-PSD. (…) Am văzut cum au răsărit blocuri pe toate spațiile verzi, cum patrimoniul Constanței a fost prăduit de la un capăt la altul. Am văzut cum au apărut, peste noapte, sensuri unice, negândite. Am văzut șantiere fără noimă, care au fost începute, dar nu știm când se termină. Am văzut cum orașul nostru, unul dintre cele mai puternice din punct de vedere economic, decade pe zi ce trece și am ajuns la coada clasamentului. Pesediștii și peneliștii au arătat numai furt, corupție, mediocritate, abuzuri. (…) Vom reda Constanța constănțenilor, pentru că acest oraș a fost la picioarele unui grup de interese PSD-PNL timp de zeci de ani. Programul nostru este format din două mari părți: o parte se referă la întregul municipiul, iar o altă parte se referă la cartierele Constanței. Avem un program foarte bine structurat, realizat împreună cu constănțenii, dar și cu specialiștii. Îl puteți citi integral pe site-ul stelianion.ro”, a declarat Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța.

  • Comandat de partidul USR – Filiala Constanța
  • Executat de SC CITYSERV SRL- portal: www.atacdeconstanța.com
  • CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.