Şofer RATC, prins de jandarmi când fura motorină din autobuzul pe care lucra

Un  echipaj de jandarmerie l-a susprins pe şoferul  unui autobuz, în timp ce scotea cu ajutorul unei miniinstalaţie, motorină din rezervorul mijlocului de transport la care era angajat.

Astăzi, 26 iunie ac., în jurul orei 05.30 un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa, a observat în apropiere de zona “Sere”, la capătul de linie a autobuzului 101, pe şoferul unui mijlocului de transport, în timp ce transporta de la autoturismul proprietate personală la autobuz, mai multe recipiente de plastic goale.

Şoferul a închis portbagajul, s-a suit în autobuz şi a pornit o pompă electrică.

După câteva momente, jandarmii au urcat în mijlocul de transport şi l-au surprins pe şofer în în partea dreaptă spate, în timp ce scotea printr-o trapă, combustibil, cu ajutorul unei miniinstalaţie, formată dintr-o pompă conectată la tabloul electric  şi care era prevăzută la un capăt cu un furtun.

În partea din spate a autobuzului jandarmii au mai găsit două recipiente de plastic, de zece litri, pline cu combustibil cu miros specific de motorină şi alte două recipiente goale care urmau să fie umplute.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de sesizare pentru fapta de furt calificat, acestea vor fi predate cu celelelate bunuri, la Secţia 4 Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult