AcasăActualitateSEAS 2023 - Magia se întâmplă la teatru! Maia Morgenstern vă așteaptă...

SEAS 2023 – Magia se întâmplă la teatru! Maia Morgenstern vă așteaptă vineri, 21 iulie, în Parcul Arheologic

Ce să faci într-o vineri seara, la ora la care munca s-a terminat de ceva timp, asfaltul nu mai arde, soarele nu mai dogorește și marea merge la culcare? Să-ți iei repejor bilet, (c-au mai rămas puține), la POVESTIRI CULESE, care se joacă în data de 21 iulie, de la orele 21:00!

Se ia un pic de întuneric și se pune peste Parcul Arheologic. Se face coadă lungă la intrare. Se caută locurile, se umplu scaunele de oameni dornici de teatru bun și frumos. Se vorbește până când dintr-o dată se tace. Se-aprinde-un reflector. Apare Maia Morgenstern. Se spune prima replică. Începe o poveste despre puterea poveștilor și a cuvintelor. Despre prietenie și pierdere. Despre două generații care-și fac loc să coexiste într-o lume în care viața se-ntâmplă atât de rapid încât uneori ne scapă din mâini. Un spectacol la care se și râde. Atât de simplu și-atât de firesc încât nici n-apuci să-ți dai seamă când râsul s-a transformat în emoție. Asta e.

Se ia un pic de întuneric. Se termină spectacolul. Pleci acasă încărcat și mulțumit. Ai fost la teatru. Where the magic happens.

Cu Maia Morgenstern și Cătălina Mihai

bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/povestiri-culese-2908…