AcasăActualitateSărbătoarea Florii de Salcâm, eveniment de excepţie organizat de Primăria Peştera

Sărbătoarea Florii de Salcâm, eveniment de excepţie organizat de Primăria Peştera

Şi în acest an, administraţia locală a localităţii Peştera organizează, pe 10 mai, ziua comunei, eveniment ce va fi marcat printr-un spectacol la care sunt invitaţi să participe artişti de renume din muzica românească.

Astfel, pe scena amenajată în Valea Izvorului vor urca Taraful de la Clejani, Nikolaos Papadopoulus, Mihai Mărgineanu, Horia Brenciu precum şi Mirela Pană şi Cabaret Unique, Adriana Ocheşeanu, Taraful Curtea Domnească, Gramoste, Mariana Culda, Sorin Şuteu, Edy Band, Mariana Edulescu, Georgiana Lepădat şi Trupa Româncuţele, Maria Spânu şi Gheorghe Luca.

Maeştrii de ceremonie vor fi, în acest an, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan.

Sărbătoarea din comuna Peştera a devenit deja o tradiţie pentru locuitori şi, ca de fiecare dată, spectacolul se va încheia cu un impresionant foc de artificii.

Din respect pentru locuitorii comunei Peştera şi nu numai, ca in fiecare an, pe data de 10 mai, vă invit să veniţi alaturi de noi pe Valea Izvorului pentru a pertece împreună Ziua Comunei Peştera, numită tradiţional Sărbătoarea Florii de Salcâm. Îi aştept cu mare drag pe toţi cei ce vor să sărbătorească alături de noi, într-o atmosferă veselă şi frumoasă”, a declarat primarul localităţii Valentin Vrabie.