Remus Negoi, USR Constanța – ”Lipsa de viziune a Consiliului Județean Constanța bate orice scenariu de film prost”

Președintele Filialei Județene USR Constanța, Remus Negoi continuă să pună pe tapet problemele cu care se confruntă județul, probleme pe care conducerea Consiliului Județean pare că le ignoră de ani buni, deși rezolvarea lor este absolut ncesară.

Fosta Bibliotecă Județeană din cartierul Coiciu a rămas, în continuare o ruină, iar reabilitarea acestei clădiri a rămas, în ultimii ani, doar un subiect de dispute și discuții.

Lipsa de viziune a Consiliului Județean Constanța bate orice scenariu de film prost

De nenumărate ori am văzut cum, sub domnia infractorului Nicușor Constantinescu, s-au prăduit terenuri, clădiri, vestigii istorice, bani. Într-un cuvânt – dezastru. Real. Din păcate, era pesedistă a continuat cu Horia Țuțuianu. De data asta cu incompetența din dotare.

Dacă în S.U.A. se acordă premiul Zmeura de Aur celor mai proaste filme, juriul de acolo nu a auzit de filmul (real) ce poate fi intitulat Strada Izvor 23 din Constanța. De departe ar lua toate premiile Zmeura de Aur – pentru cel mai slab scenariu, cea mai slabă regie, cei mai slabi actori.

Fosta Bibliotecă Județeană din cartierul Coiciu, de pe strada Izvor nr. 23, a trecut prin toate chinurile date de incompetența și interesele găunoase ale pesedeilor constănțeni.

2015 – introducerea în filmul prost – Consiliul Județean Constanța a hotărât ca acea clădire să fie luată din administrarea Bibliotecii Județene I.N. Roman.
2016 – continuarea filmului prost – Consiliul Județean Constanța a hotărât ca acea clădire să fie DEMOLATĂ (conform unei expertize tehnice), cu împrejmuire și pază plătită.
2018 – intrăm în plină intrigă a filmului prost – un vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța se împotrivește demolării (pe motiv că, după analiza amănunțită a expertizei tehnice efectuate de firma angajată, nu e necesar să se demoleze clădirea). Consiliul Județean Constanța hotărăște să nu mai demoleze clădirea. Deja, ca spectator, îți pui întrebarea dacă nu-ți vei cere banii de bilet înapoi, de la casieria cinematografului de cartier.
2019 – continuă intriga filmului prost – Consiliul Județean Constanța igienizează (pe bune?!?) și conservă clădirea din strada Izvor nr. 23. Plătește paza, în continuare. Clădirea arată jalnic în continuare.
2020 – Consiliul Județean Constanța alocă 500.000 Euro pentru reabilitarea acestei clădiri, în 18 luni. Deci, filmul prost e în faza „to be continued”.

Filmul acesta este doar un episod din lunga serie de filme foarte proaste regizate și produse de Consiliul Județean Constanța, patronat de PSD. Ele au o intrigă binecunoscută (interese personale, certuri personale, nu pe idei), o acțiune din care nu înțelegi mare lucru și un final la fel de tâmp ca tot filmul.

Și actorașii ăștia (politicieni din Consiliul Județean) fac “filme” proaste pe banii și nervii constănțenilor.”, spune Remus Negoi, președinte Filiala Județeană USR Constanța.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult