Radu Babuș sare în apărarea partidului și spune despre ”Exprimările suburbane ale liderului liberal Huțucă”

Într-o postare pe pagina de socializare, liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, spune că PSD Constanța se laudă cu realizările primarilor liberali din județ.

”Pesediștii de la județ bat toba și se scuipă unul pe altul de deochi cu munca primarilor PNL, agățându-se de proiectele liberalilor ca Viorica de clanța Guvernului.”, scrie Huțucă pe Facebook.

Reacția pesediștilor nu a întârziat să apară, prin vocea deputatului Radu Babuș.

Cea mai recentă ieșire publică a actualului lider PNL Constanța (că restul au fost deja epurați politic, prin lupte interne) arată că opoziția locală se aliniază cu imunda opoziție de la nivel central. Și atinge nu „pragul critic al deznădejdii”, ci pragul cel mai de jos al exprimării și „luptei” politice.
După trei ani, administrația județului Constanța – cu un Consiliu Județean condus de un președinte PSD și doi vicepreședinți, din alte partide – a dovedit că nu a ținut cont de culori politice, în sprijinirea dezvoltării localităților din teritoriu. Eventualul succes al primarilor PNL și de la alte formațiuni politice este și succesul dorit și scontat al conducerii CJC, care a muncit cu ei, împreună, în acești ani și a făcut dovada competenței. Exprimările suburbane ale liderului liberal Huțucă descalifică și jignesc inclusiv munca tuturor colegilor săi din județ, pe care conducerea PSD Constanța nu își permite să-i catalogheze drept aflați în „debaraua” acestui personaj, reprezentativ mai degrabă pentru fruntașii PDL care conduc în prezent, în fapt, Partidul Național Liberal.
PSD Constanța a salutat și evidențiat, acolo unde a fost cazul, rezultatele bune ale tuturor primarilor din județ, fără deosebire, iar acest gest de normalitate e catalogat de PNL Constanța drept o slăbiciune, în loc să fie primit ca un gest de corectitudine. Însă mahalaua verbală suburbană în care se scaldă de multă vreme liderii liberali nu le mai permite să observe nici reușitele propriilor primari, fără a adăuga imediat injurii la adresa adversarilor politici. Sunt aceeași care își doresc să preia guvernarea de la un partid care a câștigat alegerile democratic. Și, probabil, să-i trateze pe toți cetățenii pe care vor să-i trimită acasă, prin desființări de locuri de muncă, la fel de jignitor, fără să facă deosebire, în funcție de simpatiile lor politice.”, a spus Radu Babuș, Purtător de cuvânt PSD Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult