Probleme la PSD Medgidia. Candidatura Luminiței Vlădescu pusă sub semnul întrebării

Dacă în urmă cu doar câteva luni Felix Stroe anunța că pentru primăria Medgidia PSD va merge pe mâna actualului viceprimar, Luminița Vlădescu, se pare că situația ar putea lua o altă turnură.

Pentru toate localitățile din județ s-au stabilit deja candidații partidului, mai puțin la Medgidia, acolo unde cea care era favorită să intre în cursa pentru primărie întâmpină probleme ”tehnice”.

Luminița Vlădescu a fost declarată incompatibilă de către Agenția Națională de Integritate, iar procesul acesteia încă nu s-a încheiat.

Vă reamintim că potrivit ANI, viceprimarul municipiului Megdidia, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2012 – 03 iulie 2014, întrucât a deținut simultan cu funcția de viceprimar și funcțiile de administrator al S.C. CONSULT CONTAB A.L.M. S.R.L. (în perioada 22 iunie 2012 – 13 februarie 2013) și membru în Consiliul de Administrație al Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu Medgidia (în perioada 23 august 2012 – 03 iulie 2014), încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, lit. d) din Legea nr. 161/2003.

În momentul de față așteptăm sentința dată de Înalta Curte referitoare la litigiul doamnei Vlădescu cu ANI. Nu ne-am gândit la nicio lată variantă pentru că sperăm, să dea Dumnezeu, să nu avem nevoie de o altă variantă”, a spus Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

Surse din interiorul filialei PSD Medgidia spun că ar fi câteva personaje din partid care așteaptă cu sufletul la gură o sentință nefavorabilă, pentru a îi lua locul Luminiței Vlădescu în cursa electorală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult