Primul Peco de bere artizanală românească și-a deschis porțile la Constanța

La fel cum mergeți la pompă și vă alimentați cu combustibil de 50, 100, 200 de lei sau vă faceți plinul, exact așa este și la noi. Puteți alimenta cu 0.5 , 1, 1.5, 2 litri, sau să vă faceți plinul, doar că pe post de combustibil, la noi vă alimentați cu BERE VIE/artizanală, BERE NATURALĂ, fără conservanți, fără coloranți sau alți potențiatori de culoare și gust, mereu proaspătă și rece.”, spune Florin Mîndru, cel care a dezvoltat un nou concept de magazine, beer-to-go.

Casa Berarilor Artizani urmează să deschidă cinci magazine la nivel național (București, Constanța, Baia Mare, Timișoara și Cluj) până la finalul lunii mai, patru dintre acestea fiind în sistem de franciză.

Situat pe bulevardul Lăpușneanu, colț cu B.P. Hașdeu, magazinul din Constanța s-a deshis în urmă cu câteva zile.

Aici găsiți bere artizanală românească, nepasteurizată, cea mai multă fiind și nefiltrată. Nu conține conservanți, de aceea unitatea are cameră frigorifică unde temperatura este controlată.

Casa berararilor artizani a decis să sprijine producătorii locali și de aceea, pentru moment, nu sunt planuri de a folosi bere importată.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult