Primarul Valentin Vrabie, mandatat să negocieze cumpărarea Complexului Sportiv aflat în proprietatea CRH România SA

Consiliul Local Medgidia, reunit în ședință extraordinară, luni 28.12.2020, l-a mandatat pe edilul, Valentin Vrabie, în calitate de ordonator principal de credite, să îndeplinească toate formalitățile necesare cumpărării, prin negociere directă, a imobilelor Complexului Sportiv aflat în zona de est a municipiului Medgidia.

 

Complexul este format dintr-un teren intravilan de 108 mp, un teren de 30.677 mp, vestiarele – 542 mp, o anexă de 30mp, un stadion de fotbal de 16.587 mp și unul de handbal – 2.319 mp.

 

Alocarea sumei privind prețul final stabilit în urma negocierilor și mandatarea primarului să semneze documentele de vânzare-cumpărare vor fi supuse aprobării Consiliului Local.

 

Imobilul ”Stadion” se află, în prezent, în proprietatea CRH România SA, iar acesta este dispus să înceapă negocierile în vederea vânzării.

 

Pentru edilul Valentin Vrabie sportul a reprezentat una din priorități, astfel că astăzi CS Medgidia are 22 de secții sportive și s-au făcut investiții de peste 12 milioane lei în performață.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult