Polaris M Holding – CONSTANȚA colectează deșeurile rezultate din construcții și demolări

Building construction site and worker standing on steel and concrete material and blue sky.

Dacă vă reamenajați locuința sau un alt spațiu, Polaris vă pune la dispoziție bene de 2 mc și 17 mc pentru colectarea temporară a deșeurilor până la finalizarea lucrărilor.

 

Deșeurile rezultate din construcții și demolări, reamenajări interioare/ exterioare, reparații, demolări ale locuințelor, provenite de la persoane fizice, agenți economici sau instituții publice, pot fi preluate de Polaris, contra cost, pe baza unui contract/comandă scrisă transmisă departamentului Comercial, birou Contractări.

 

 

Una dintre cele mai frecvente probleme legate de deșeurile inerte o reprezintă abandonarea acestora pe terenuri virane sau pe domeniul public. Din păcate, aceste acțiuni afectează mediul înconjurător, sănătatea noastră și imaginea orașului în care locuim.

 

 

‼️ Deșeurile din construcții se depozitează la platformele pentru deșeuri, în containerele pentru deșeuri reciclabile sau în pubelele oferite de Polaris deoarece deșeurile pot distruge recipientele, autogunoiera și sistemul hidraulic al acesteia.

 

 

♻️ Pentru a evita poluarea mediului înconjurător, vă rugăm să gestionați în mod corect deșeurile rezultate din construcții deoarece acestea trebuie să ajungă în locurile special amenajate, și nu la marginea drumului, în păduri sau pe domeniul public.

 

 

Puteți încheia un contract pentru preluarea deșeurilor inerte și închirierea recipientelor pentru precolectare la:

– biroul Contractări.

 

Program relații cu clienții și casierie:

Luni – Vineri: 08:00 – 16:30

Str. Stefan cel Mare, nr. 128 – zona Icil, langa BRD, vis a vis de Kaufland, Constanta.

Tel : 0241 545 596

comercial@polaris.ro

Împreună putem păstra curățenia orașului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult