AcasăActualitatePensionarii constănţeni, obligaţi să semneze pentru preluarea Portului

Pensionarii constănţeni, obligaţi să semneze pentru preluarea Portului

Ajunşi aproape dependenţi de pachetele cu ajutoare distribuite de Primăria Constanţa, pensionarii constănţeni se supun orbeşte regulilor impuse de Radu Mazăre, numai să-şi ia punga cu pui şi ulei.

Astfel, la toate punctele de distribuire a alimentelor au fost întocmite, de către angajaţii primăriei, liste nominale cu cei care beneficiază de ajutoare pentru ca fiecare persoană să semneze că este de acord ca administraţia locală să preia 13% din acţiunile Portului Constanţa.

Unii din ei nici măcar nu ştiu despre ce este vorba, însă sunt alţii mai informaţi care le explică cum că trebuie să semneze acolo dacă vor să-şi primească pachetul.

Şi cam aşa merg lucrurile, pentru că înainte de a-i da alimentele, angajaţii primăriei verifică dacă respectivul a semnat sau nu petiţia.

Dealtfel înaintea sărbătorilor pascale, Radu Mazăre a trimis scrisori de felicitare tuturor pensionarilor din oraş, scrisori care conţineau printre altele, şi promisiunea că dacă vor semna că sunt de acord cu preluarea acţiunilor din port, constănţenii vor beneficia de reducerea preţului gicacaloriei.

Mult prea săraci şi mult prea dependenţi de un om care le dă pui şi ulei lunar şi îi lasă să circule gratis cu autobuzul, pensionarii, şi nu numai, cred fără să mai cerceteze, orice aberaţie debitată de primarul penal Radu Mazăre.