AcasăActualitateOpt tineri, prinşi de poliţişti, pe litoral, cu droguri asupra lor

Opt tineri, prinşi de poliţişti, pe litoral, cu droguri asupra lor

În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri.

8 persoane au fost depistate cu droguri de risc sau de mare risc, fiind cercetate în continuare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, pentru deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu.

În staţiunea Saturn, poliţiştii au depistat un bărbat, de 22 de ani, din Bacău, care avea asupra sa 2 comprimate ecstasy, iar în autoturismul său a fost găsită o punga de plastic cu praf alb, ce urmează să fie supusă analizelor de specialitate.

În aceeaşi staţiune, un alt bărbat, de 30 de ani a fost depistat de poliţişti având asupra sa o ţigară artizanală de tip joint.

De asemenea, în staţiunea Mamaia, poliţiştii au depistat un bărbat, de 28 de ani, din Bucureşti şi o femeie de 35 de ani, din Israel, care aveau asupra lor o ţigară de tip joint şi 4 g. de cannabis.

Doi bărbaţi, de 32 şi 20 de ani, din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov au fost depistaţi, în staţiunea Mamaia, având asupra lor o ţigară confecţionată artizanal şi un pliculeţ cu aproximativ 1 g de cannabis.  

Poliţiştii au mai prins în flagrant, în staţiunea Mamaia, un bărbat, de 27 de ani, din Bucureşti, care avea asupra sa 4 comprimate ecstasy şi un 1 g. de cannabis şi un bărbat de 22 de ani, din Bucureşti, care avea la el un comprimat ecstasy.