AcasăActualitateAccidente rutiere, înregistrate în Constanţa în ultimele 24 de ore,

Accidente rutiere, înregistrate în Constanţa în ultimele 24 de ore,

La data de 19 iunie a.c., ora 13.30, B. D., în vârstă de 49 de ani, din Medgidia, a condus un autovehicul pe DN39 în localitatea Eforie Nord dinspre localitatea Agigea către localitatea Eforie Sud şi,  ajungând în zona intersecţiei cu strada 23 August, a surprins şi accidentat uşor doi pietoni, care se angajaseră în traversarea drumului public pe marcajul pietonal, din stânga conducătorului auto.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi pietoni.

-La data de 19 iunie a.c., ora 21.30, O. I., în vârstă de 36 de ani, din Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autovehicul pe DN 3 dinspre localitatea Ciocârlia către localitatea Murfatlar şi, ajungând la km. 241+300 m, a pierdut controlul direcţiei de deplasare către stânga, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.  

-La data de 19 iunie a.c., ora 19.25, D. E., în vârstă de 37 de ani, din Constanţa, a condus un autovehicul pe DN 39, pe banda numărul 2, dinspre Constanţa către Mangalia şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul Postului de Poliţie Tuzla, a surprins şi accidentat uşor un pieton, care se angajase în traversarea drumului public pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătoarei auto.

-La data de 19 iunie a.c., ora 17.50, P. R., în vârstă de 34 de ani, din Constanţa, a condus un autovehicul pe Şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa, pe banda numărul 2, dinspre strada Caraiman spre Gara CFR şi ajungând în zona unui bloc, a surprins şi accidentat o persoană, care se angajase în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.