Nu ratați cel mai mare eveniment aviatic al anului, sâmbătă, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța!

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, Aeroclubul României și Mistral Tours & Events se pregătesc pentru lansarea în zbor a primei ediții a Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral, eveniment ce va avea loc Sâmbătă, 13 iulie 2019, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Marți, 9 iulie 2019, a avut loc conferința de presă de lansare oficială a evenimentului, în cadrul căreia au fost făcute publice programul final și detaliile privind cei ce vor evolua în cadrul unicului show aerian desfășurat anul acesta la malul mării.

Printre participanți s-au numărat Bogdan Ionuț Artagea – Director General al A.I.M.K.C., Corina Martin – Reprezentant Mistral Tours & Events și Președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România, precum și invitați surpriză: producători și regizori din industria internațională a filmului, Alain Depardieu (fratele îndrăgitului actor Gerard Depardieu)  și Eduard Irimia, secvențe din Black Sea Air Show urmând a fi incluse într-o viitoare producție internațională, ce va promova Mamaia și alte destinații din România.

Bogdan Ionuț Artagea, Director General al Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a declarat:

„Ne bucurăm că putem oferi acest spectacol aerian tuturor pasionaților și iubitorilor de aviație, turiștilor care se află în această perioadă pe Litoral. Ne aflăm la prima ediție a acestui show și ne propunem ca la edițiile viitoare să aducem cât mai multe echipe de valoare care să evolueze spre încântarea publicului”.

Corina Martin – Reprezentant Mistral Tours & Events și Președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România a declarat:

„ Black Sea Air Show vine ca o surpriză pe care o oferim constănțenilor, turiștilor și vizitatorilor Litoralului românesc, obișnuiti ca aici, în fiecare an, să se întample evenimente de mare impact pentru public. Anul acesta, avem un singur show aviatic pe Litoral, și acesta este Black Sea Air Show, eveniment cu care ne aflăm la prima ediție, dar pentru care promitem surprize și evoluții de forță și curaj. Ne pregătim pentru un eveniment care va atrage mii de vizitatori și este exact ceea ce așteaptă turiștii de la o destinație de vacanță de referință, așa cum este Litoralul românesc. Sâmbătă, zburăm până la cer și ne întoarcem! SKY IS NOT THE LIMIT!”.

Spectacolul aviatic va avea loc sâmbătă, 13 iulie, începând cu ora 12.30.

SKY IS NOT THE LIMIT !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult