Noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise a fost inaugurat. Și Serviciul Pașapoarte se mută

Ieri, 10 ianarie 2018, în prezența secretarului de stat din cadrul MAI, Mihai Dan Chirică, a președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuian, a prefectului județului Constanța, Ioan Albu și a directorului DRPCIV, comisar șef Florin Catană a fost inaugurat noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, din incinta Pavilionului Expozițional Constanța.

Pavilionul Expozițional Constanța aparține Consiliului Județean care a decis să ofere Prefecturii Constanța, cu titlu gratuit, pe o perioadă de 10 ani, o parte din clădire pentru a reloca Serviciul de Permise de Conducere.

Mă bucur că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța, am putut să contribui la îmbunătațirea serviciilor de înmatriculare/permise pentru locuitorii din Constanța. Felicitări Instituției Prefectului pentru mobilizare în amenajarea, în timp record, a spațiilor puse la dispoziție de Consililul Județean. Am vizitat noile birouri și sunt încântat că acest serviciu funcționează acum, în condiții normale și civilizate. Să nu uităm niciodată că suntem în slujba cetățeanului!”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuian.

Prin sprijinul Consiliului Județean Constanța, noul sediu al Serviciului Permise de la Pavilionul Expozițional vine în întâmpinarea constănțenilor cu spații mult mai mari, o parcare generoasă și timpi reduși de așteptare la ghișee. Tot aici se susțin probele teoretice, iar cele practice chiar în parcarea pavilionului. Accesul la noua locație este mult mai facil solicitanților cu ajutorul mijloacelor de transport în comun care circulă în zonă.”, a spus Ioan Albu, prefectul județului Constanța.

De altfel, prefectul Ioan Albu a anunțat că și Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Constanța va fi relocat.

Noul sediu se află în cartierul Brătianu, în spatele Serviciului Rutier.

Este vorba de o clădire a jandarmeriei care se află în curs de renovare, urmând ca în câteva luni, Serviciul Pașapoarte să fie mutat în noua locație.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult