Medicul Adrian Cicortaș: ”Trebuie să le arătăm pacienților noștri că avem încredere în acest vaccin”

Doctorul Adrian Cicortaș, unul dintre cei mai apreciați medici de familie din municipiul Constanța, s-a vaccinat vineri, 15 ianuarie, împotriva virusului SARS-Cov-2.

 

 

Adrian Cicortaș spune că este foarte important ca populația să se imunizeze în număr mare, astfel încât să reușim să revenim la normalitate cât mai repede.

 

 

Consider că este oportun ca persoanele aflate în grupa de risc, cele cu patologii cronice și cele din domenii prioritare să se vaccineze cu prioritate, pentru a li se asigura un nivel optim de protecție împotriva infectării cu coronavirus. De asemenea, ulterior, este indicat ca vaccinarea pentru populația generală să poată cuprinde cât mai multe persoane, pentru a putea oferi un efect protector asupra întregii comunități (herd imunity). Este de datoria noastră, a medicilor, să dăm startul acestei campanii, arătând comunității și pacienților noștri, prin exemplul personal, încrederea în acest vaccin și în această campanie de vaccinare desfășurată la nivel mondial.”, ne-a declarat medicul.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult