AcasăActualitateMarius Păvălachi sau o poveste cu final aşteptat

Marius Păvălachi sau o poveste cu final aşteptat

Intenţiile proaspăt arestatului Marius Păvălachi, şeful corpului de control din cadrul primăriei Eforie, au devenit vizibile încă din primul an de angajare, primăvara lui 2006, când firma Meridional “98, aparţinând socrului său, Gheorghe Pâslaru, s-a grăbit să-şi deschidă un punct de lucru în Eforie Nord, chiar pe strada Panselelor, locul de amplasare al controversatelor tarabe.

 Efortul socrilor a fost răsplătit la scurt timp de ginere, care le-a ridicat o frumuseţe de casă, tot în Eforie Nord, pe strada Plantelor, gard în gard cu noua şi scumpa sa locuinţă. Întrebarea care se impune este cum un funcţionar care a fost remunerat, de exemplu, în 2011, cu numai 8926 lei, a reuşit performanţa de a-şi construi în nici 5 ani nu una, ci două case la care mulţi pot doar să viseze?

Sotia lui Păvălachi, Luiza, este tot funcţionar public, în cadrul Prefecturii Constanţa, iar în acelaşi an  a câştigat 19712 lei, cu tot cu norma de hrană şi alocaţia copilului.

Firmele şefului de la Corp Control, Efo Sun Shop şi Clu&Mar Concept SRL, ultima având ca administrator pe Georgiana Paslaru, cumnata sa, sunt ba radiate, ba în pierdere. Nici în credite nu s-a aventurat familia Păvălachi, probabil fiindcă se “împrumutau” mai cu folos de la doritorii de tarabe şi autorizaţii, doar 15000 lei solicitând în 2010 de la Garanti Bank şi 8700 de euro în 2006 de la Abn Amro, pe când făceau naveta cu cursa de Mangalia. Cu aceşti bani şi multă chibzuinţă, cei doi soţi, pe lângă case şi terenuri, au mai izbutit să achiziţioneze un automobil Opel Zafira, un Renault Scenic care zace în faţa curţii şi o motocicletă cu nume predestinat, Suzuki Bandit.