Marius Horia Țuțuianu și Decebal Făgădău, mesaje pentru credincioșii musulmani

Cu ocazia Sărbătorii Sacrificiului, Kurban Bayram, Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu transmite următorul mesaj:

”Dobrogea este recunoscută pentru multiculturalitate și prietenia dintre toate etniile. Celebrăm împreună toate sărbătorile, ne respectam și păstrăm tradițiile. Astăzi, alături de prietenii noștri turci și tătari sărbătorim Kurban Bayramul, una din cele mai importante sărbători musulmane. Kurban Bayram qayîrlî bolsîn!Kurban Bayram hayırlı olsun!”

Și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, transmite urările și gândurile sale de pace comunității musulmane din Constanța, din Dobrogea și de pretutindeni:

“De secole celebrăm împreună sărbătorile, tradițiile și obiceiurile, într-un climat de armonie, bogăție spirituală, toleranță, siguranță și respect reciproc. Și datorită prietenilor noștri tătari și turci, Dobrogea înseamnă diversitate culturală, conviețuire interetnică și interconfesională, pentru că suntem o mare familie, bazată pe credință, demnitate, încredere și iubire față de semeni.

Cu prilejul acestor zile de mare sărbătoare, urez tuturor credincioșilor musulmani un Kurban Bayram binecuvântat, cu sănătate și liniște alături de familie și prieteni!

Kurban Bayram qayîrlî bolsîn!Kurban Bayram hayırlı olsun!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult