AcasăActualitateMaratonul distracţiei, în acest weekend în staţiunea Mamaia

Maratonul distracţiei, în acest weekend în staţiunea Mamaia

Mamaia și Satul de Vacanță continuă seria de evenimente și weekendul acesta, cu oferte la cazare, petreceri și activități pentru un sejur reușit.

Dacă weekendul trecut stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță au bifat o minivacanţă de succes, turiștilor le sunt pregătite în zilele următoare tot mai multe motive de a se întoarce pe litoral, cu atât mai mult cu cât, pentru cei mici, vacanță de vară a început oficial.

Pentru energia şi pofta de viaţă a micuţilor, Satul de Vacanță Mamaia atrage într-un număr din ce în ce mai mare, copii dar și adulți care optează pentru câteva ore în care pot mânca, se pot plimba cu mașinuțele, se pot bucura de priveliște de la înălțime, în roată, și pot pleca acasă cu multe suveniruri ale unui weekend reușit pe litoralul românesc.

Încă de la intrarea în stațiunea Mamaia, turiștii sunt așteptați la o plimbare cu Telegondola, pentru a admira și observa stațiunea de la înălțime. 

În imediata apropiere se află parcul acvatic Aqua Magic, locul ideal și garantat al bucuriei și distracției pentru toate vârstele.

Mai mult, copiii sub 150 cm înălțime beneficiază de acces gratuit până la sfârșitul acestei luni. Primăriile din județul Constanța au fost invitate să organizeze gratuit excursii de o zi, la Aqua Magic, pentru copiii din mediul rural.

Weekendul acesta, publicul este invitat să se bucure de spectacole și concerte, activități în piscine și în tobogane, alături de gazda evenimentului, Bursucu’.

Deși programul “Litoralul pentru toţi” a luat sfârșit, hotelierii au în continuare pachete și oferte speciale, iar turiștii sunt sfătuiți să își consulte agentul de turism în vederea alegerii sejurului potrivit în Mamaia, în funcție de facilitățile și serviciile pe care le doresc.   

Iubitorii vieții de noapte, au parte de multe evenimente, pe plajă sau la piscină, cu invitați speciali, nume sonore și petreceri tematice cu oferte și prețuri pentru toate bugetele.

Pentru multe locații, weekendul nu ține doar două zile, oferind posibilitatea turiștilor de a alege în orice zi a săptămânii să se încarce cu bună dispoziție, muzică noua și invitaţi de calitate în Stațiunea Mamaia.

 “Mamaia continuă să inaugureze noi locații, să dezvolte și să completeze lista serviciilor de care turiștii doresc să se bucure atunci când ajung pe litoralul românesc. Hotelurile înțeleg necesitatea facilităților atât pentru familiști cât și pentru clienții care vin să se distreze dar și pentru relaxare. În Satul de Vacanță observăm cum lucrurile evoluează și vin în întâmpinarea turiștilor cu opțiuni multiple de distracție, locuri pentru a servi masă, locuri de cazare chiar în imediată apropiere a parcului de distracții. Activitățile din stațiune ne păstrează un loc important pe harta distracției și suntem siguri că după un weekend reușit, ca cel anterior, turiștii au înțeles din nou că Mamaia este locul ideal în care să te întorci pentru a te bucura de vară, de la răsărit până la apus. Calendarul de evenimente al Asociației Litoral – Delta Dunării pregătește în continuare proiecte importante pentru această vară, concerte, festivaluri, evenimente sportive, culturale sau de modă, evenimente care sunt finanțate din bugetul taxei de promovare Mamaia și Satul de Vacanță, o strategie bine pusă la punct și analizată pentru a aduce un aport considerabil imaginii stațiunii”, a declarat Oana Vorniciuc, purtător de cuvânt Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.