Mădălin Voicu şi părerea lui despre votanţii constănţeni

Proaspătul candidat al PSD-ului de la malul mării, Mădălin Voicu, nu şi-a renegat niciodată originea ţigănească, ba chiar face şi paradă cu ea. Dar cum puţin sânge albastru nu strică la casa omului, Voicu se dă şi neam de boier. Dacă o altă odraslă de bulibaşă, Oana Niculescu-Mizil, se vede stră-stră-strănepoată de-a lui Ştefan cel Mare, la Mădălin Voicu rangul de noblețe vine pe linie maternă din familia Cantacuzinilor, ajungând până la Dimitrie Cantemir iar dinspre tată, dintr-un paharnic de la curtea regilor transilvăneni, Aldea, un soi de ospătar mai răsărit.

Proaspătul candidat al PSD-ului de la malul mării, Mădălin Voicu, nu şi-a renegat niciodată originea ţigănească, ba chiar face şi paradă cu ea. Dar cum puţin sânge albastru nu strică la casa omului, Voicu se dă şi neam de boier. Dacă o altă odraslă de bulibaşă, Oana Niculescu-Mizil, se vede stră-stră-strănepoată de-a lui Ştefan cel Mare, la Mădălin Voicu rangul de noblețe vine pe linie maternă din familia Cantacuzinilor, ajungând până la Dimitrie Cantemir iar dinspre tată, dintr-un paharnic  de la curtea regilor transilvăneni, Aldea, un soi de  ospătar mai răsărit.

Ce nu ştie bietul lăutar, în care organizaţia judeţeană a PSD îşi pune speranţa că va iniţia legi vitale pentru ţară, este că meseria de paharnic nu exista în Transilvania ci doar în Moldova şi Ţara Românească.

Despre parlamentul României, Voicu are numai cuvinte de laudă: „Parlamentul nu e o scenă, e o mizerie! Acolo sunt o grămadă de gherțoi. Sunt şi mulţi ţigani… Chiar de-i știu sau îi miros, nu pot să merg și să le spun: Ce faci, bă, țigane? La ce instrument a cântat tac’tu?”. La fel de bună e impresia pe care o are şi faţă de poporul care în decembrie se va înghesui să-l voteze: “ Românii sunt laşi şi trădători. Ţiganul fură o ladă de roşii, românul fură un judeţ„.

Această ultimă declaraţie se pare că l-a cam deranjat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, dar cum ordinul de la centru se execută, nu se discută, Mădălin Voicu va fi în continuare stindardul de luptă împotriva corupţiei propus de USL.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult