AcasăActualitateLa Năvodari începe curăţenia de toamnă cu premii pentru localnici

La Năvodari începe curăţenia de toamnă cu premii pentru localnici

Cel mai recent proiect implementat ăn oraş, în colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare, le-a oferit năvodarenilor ocazia de a scăpa de electronicele vechi, iar cei mai norocoşi dintre ei s-au ales cu unele noi.

Tombola cu premii s-a desfăşurat duminică în faţa Primăriei oraşului, iar voluntarii la acţiunea organizată în premieră la Năvodari au extras câştigătorii.

Un frigider, două friteuse, două cafetiere, 2 DVD-playere şi un sistem audio şi-au găsit locul în casele celor mai norocoşi năvodăreni. Printre aceştia se număra şi Adelina, voluntar în cadrul proiectului.

Mai mulţi elevi din Năvodari s-au implicat activ în acest proiect şi au avut parte de o experienţă inedită.

Iniţiativa le-a aparţinut reprezentanţilor Primăriei Năvodari, condusă de edilul Nicolae Matei, în colaborare cu Asociaţia Română pentru Reciclare.

Este pentru prima dată când Campania de colectare a ajuns la Năvodari, iar cu sprijinul acordat de edilul Nicolae Matei, reprezentanţii ROROM spun că acesta este doar începutul unei colaborării fructoase.

Câştigătorii tombolei urmează să fie contactaţi telefonic pentru a se prezenta la sediul Primăriei Năvodari, de unde îşi pot ridica premiile.