La Medgidia, politicienii au dat-o din greșeală în vals. Spre ce partid se îndreaptă Valentin Vrabie?

Fără îndoială, municipiul Medgidia este o miză puternică pentru toate partidele care se luptă să obțină un scor bun la alegerile ce urmează.

Vorbim de un bazin electoral extrem de important care poate influența decisiv procentajul unei formațiuni politice.

Conștient de acest lucru, Valentin Vrabie își permite să ridice miza cât se poate de sus.

Curtat de aproape toate partidele, edilul din Medgidia își negociază ”la sânge” poziția.

Joi, 11. aprilie, 2019, în cadrul unei conferințe de presă, Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat că este în discuții cu Valentin Vrabie.

”Ne întâlnim cu domnul primar Valentin Vrabie, dar încă nu am stabilit ceva concret. Ne-am dori să câștigăm Primăria Medgidia, pentru că Primăria Medgidia este extrem de importantă pentru noi, datorită numărului de votanți.”

De cealaltă parte, Valentin Vrabie nu dorește să renunțe prea ușor la statutul său de primar independent și spune că are nevoie de timp pentru a analiza situația.

”Sunt discuții cu mai mulți însă voi accepta pe cei ce se vor ține de cuvânt legat de ce am discutat cu fiecare, până acum PNL dă semne de reformare, așa cum am cerut, ceilalți cu vrăjeală ….mai discutăm însă. Este o decizie extrem de importantă pentru că partidul pe care îl voi alege va fi și partidul  pentru care  voi candida, dacă voi mai candida, în 2020”, a declarat Valentin Vrabie.

Interesant este faptul că de-a lungul timpului primarul Vrabie a fost atacat și criticat de mai toate aceste partide politice care, iată, astăzi se luptă să-i intre în grații și se întrec în oferte electorale.

Rămâne să vedem cum își va juca această carte edilul municipiului Medgidia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult