AcasăActualitateLa Corbu se fluieră 11 metri. Marian Gălbinaşu e prins în ofsaid

La Corbu se fluieră 11 metri. Marian Gălbinaşu e prins în ofsaid

Primăria comunei Corbu, condusă cu mână de fier de liberalul Marian Gălbinaşu, fucţionează după sistemul „asta are, asta n-are, asta e câştigătoare”.

Dacă la pariuri şi la păcănele nu câştigă întotdeauna, la primărie Gălbinaşu iese mereu pe plus.

Afacerile merg strună pentru edilul candidat, din nou, la următorul mandat.

Gălbinaşu a început campania în forţă: alături de echipa liberală, colindă străzile în care a investit milioane de euro pentru asfaltare dar care arată ca după război. Acum, că a şi plouat masiv, comuna Corbu s-a transformat într-o groapă de noroi. 

Dar nimic nu-l opreşte pe Gălbinaşu, nici măcar canalizările lăsate fără capace, adevărate pericole publice pentru locuitorii din Corbu. Banii s-au dat, recepţia s-a făcut, comuna e pusă „pe roate”.

Nu „roatele” de la cazinouri, acolo unde primarul şi vicele Gheorghe Stanciu îşi mai omoară timpul liber, ci „roatele” administraţiei.

Care administraţie este condusă de oameni. Şi doar oameni suntem cu toţii şi trăim între oameni şi mai avem şi prieteni cărora le place să stea pe malul mării şi să prindă răsăritul în fiecare dimineaţă.

Asta e doar pentru artişti, că nu oricine poate să aprecieze un peisaj. Doar un mare om de cultură precum Stelică Murariu, fost anagajat la Teatrul Fantasio, ştie să admire aşa cum se cuvine un răsărit de soare.

Pasionat de artă, Marian Gălbinaşu a legat o mare prietenie cu Murariu, aşa de mare încât i-a vândut pe nimic terenuri aflate în proprietatea primăriei.

Unele i le-a  concesionat, că doar răsăritul trebuie admirat din mai multe unghiuri. Şi uite aşa Murariu şi-a făcut o cherhana pe malul mării şi candidează la primărie din partea PSD.

Localnicii zic că e un fel de „săgeată” a lui Marian Gălbinaşu şi că împreună vor să „trântească meciul”.

Să mai spunem că cei care aşteaptă să li se retrocedeze terenurile de drept sunt trimişi la plimbare pentru că primăria nu mai dispune de suprafeţe? Este irelevant pentru liberalul Gălbinaşu, cel care, tot pe criterii de prietenie, a înstrăinată sute de hectare de păşune din proprietatea comunei.

Sunt multe de povestit despre activitatea lui Marian Gălbinaşu.

Grindul Chituc este unul din subiectele fierbinţi de la Corbu. Acolo se învârt banii şi interesele, interese care depăşesc graniţele de partid şi care îl obligă pe Gălbinaşu să tragă cu dinţii de încă un mandat, cel puţin.