ISUJ – Opt localităţi din judeţul Constanţa sunt izolate

Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa face următoarele precizări importante:

Ca urmare a situațiilor existente la nivelul județului Constanța, domnul Prefect Eugen BOLA a dispus măsura suplimentării efectivelor din Centrul Operațional Județean pentru Situaţii de Urgenţă.

În continuare polițiștii rutieri însoțesc în mod organizat autovehiculele către locul de destinație al acestora, în funcție de posibilitățile de deplasare date de condițiile meteo pe rutele Constanța – Medgidia și Constanța – Valu lui Traian.

Unitățile teritorial administrative cu localitățile aparținătoare afectate de vremea nefavorabilă sunt: Topalu, Ghindărești, M. Kogălniceanu, Hârșova, Limanu, 23 August, Pecineaga, Albești, Ostrov, Lipnița, Grădina, Fântânele, Limanu, Oltina, Independența.

Localități izolate: Topalu, Capidava, Ghindărești, Dumbrăveni, Dunăreni, Viile, T. Vladimirescu, Dunărea.

Localități fără apă curentă: Ostrov, Vâlcele – se lucrează la remedierea avariilor; Lipnița deține apă în rezerve până la data de 30.01.2014.

În prezent, peste 850 de persoane acționează în Comandament pentru remedierea situațiilor existente la nivelul județului Constanța: lucrători M.A.I. – polițiști, jandarmi, cadre ISU, polițiști de frontieră; medici, personal Enel, de la Drumuri Județene și Naționale, cadre ale MAPN etc.

De asemenea, 14 voluntari ai clubului Off-Road Dobrogea, cu 7 auto, 4×4, se deplasează către Lumina-Tariverde pentru sprijinirea persoanelor care sunt blocate în trafic și a autorităților locale.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult