Întoarcerea fiului risipitor – Marius Horia Țuțuianu s-a așezat, din nou, la stânga tatălui

Ceea ce se anunțase scandalul politic al anului s-a transformat, astăzi, într-o horă a unirii, a prieteniei și a solidarității de partid.

Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, care anunțase pe surse că va intra în cursa pentru primărie independent, a revenit la gânduri mai bune față de PSD, partidul care l-a consacrat.

În cazul său, noaptea a fost un sfetnic bun, mai bun decât Nicoleta Bercaru care deși își anunțase demisia din partid, se pare că a uitat să o depună la sediul PSD.

Astfel, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat Felix Stroe și Decebal Făgădău, Țuțuianu și-a arătat susținerea față de partid și de Felix Stroe, chiar dacă nu va mai fi el candidatul pentru președinția CJC.

 

Vom deschide lista de consilieri județeni cu domnul Marius Horia Țuțuianu, care este în continuare prezent trup și suflet în echipa PSD, și care, dacă cetățenii ne vor acorda în continuare încrederea și vom câștiga competițiile electorale municipale și județene, va fi vicepreședintele Consiliului Județean. Este extrem de important să continuăm împreună.”, a anunțat Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

 

 

Este o bătălie politică cu partidele de dreapta. Noi am încercat și cred că am reușit să găsim cea mai bună formulă să maximizăm votul pentru a câștiga Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța. Cu munca mea, cu proiectele mele, cu imaginea și cu forța domnului Stroe putem câștiga președinția CJC. După ce am văzut, în ultimele 72 de ore, cât de decimată este partea dreaptă a eșicherului politic, mi-am dat seamă că sunt într-o disperare foarte mare că vor pierde totul. Și vor pierde totul: și Primăria Constanța și Consiliul Județeen.”, a spus Marius Horia Țuțuianu.

 

 

Decebal Făgădău, cel cu care Țuțuianu amenința că intră în competiție electorală, a declarat la rândul său:

 

 

Dincolo de discuțiile din ultimele trei zile, important este că astăzi ieșim uniți, cu o echipă consolidată, o echipă care întrunește asumarea bărbătească din partea președintelui Organizației Județene, Felix Stroe, cu experiența și continuitatea experienței de la Consiliul Județean, adică munca lui Horia și a echipei sale din ultimii patru ani. Astăzi vorbim despre echipă, asumare și continuitate a ceea ce înseamnă Organizația Județeană PSD. Știu că mulți și-ar fi dorit să ne vadă șubreziți, slăbiți și să încerce să acopere scandalul care bântuie partea dreaptă a eșicherului politic. Un scandal care este organic, pentru că acolo oamenii nu prea sunt de dreapta, de aia se atacă așa între ei.”

 

Cocluziile acestei întâmplări vă las să le trageți dumneavoastră.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult