Informare Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa

Având în vedere codul roşu existent la nivelul județului Constanța, începând cu ora 17.00, toate arterele rutiere dintre localitățile din județul Constanța (drumuri naționale, județene și comunale) au fost închise total traficului rutier.

De asemenea se recomandă cetățenilor care, în prezent, sunt blocați în trafic sau au alte urgențe cauzate de condițiile meteo nefavorabile să apeleze imediat telefonic 112.

Din cauza condițiilor meteo dificile, mai multe localități din județ nu au energie electrică și apă, astfel: Ostrov (satele: Bugeag, Gârlița, Galița, Esechioi), Lipnița (Gorun, Carvăn), Oltina (Răzoare), 23 August ( Moșneni).

În localitatea Adamclisi autoritățile locale au cazat 8 persoane blocate în trafic.

Lucrătorii din schimbul 2 și 3 de la combinatul Petromidia au fost adăpostiți în combinat și într-o unitate hotelieră din Năvodari.

Polițiștii rutieri însoțesc în mod organizat autovehiculele către locul de destinație al acestora, în funcție de posibilitățile de deplasare date de condițiile meteo după cum urmează: din Constanța în Eforie Nord, Constanța – Murfatlar și Constanța – Ovidiu.

De asemenea, 4 autovehicule, 4×4, ale clubului Off-Road în Dobrogea se vor deplasa pentru a sprijini autoritățile din județ în vederea recuperării persoanelor blocate în trafic.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult