Incredibil! Clienţii nu sunt deranjaţi de infecţia de la Cuptorul cu Plăcinte. Preţul contează

De mai bine de zece ani, în Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanţă nu s-a făcut nicio investiţie.

Magazii insalubre în care se depozitează alimentele, veselă infectă, mizerie de nedescris, mâncăruri de provenienţă incertă fără etichete şi termen de garanţie, carne plină de muşte, sunt doar o parte din neregulile descoperite de inspectorii OPC în unitatea patronată de Ghiţă Pelehra, prin SC Pelehra SRL.

Locaţia este un atentat la sănătatea oricui îi trece pragul.

Cu toate acestea, în timpul controlului, clienţii l-au luat la înjurături de drectorul OPC, Horia Constantinescu, pe motiv că ei mănâncă de ani buni la Cuptorul cu Plăcinte şi nu s-au îmbolnăvit niciodată.

Deşi li s-au arătat imagini din bucătăria insalubră, oamenii au continuat să comande mâncare, atât pentru ei cât şi pentru copii.

Pentru unii, preţul face diferenţa, nu calitatea.

Şi pentru că are susţinători, atât clienţi cât şi persoane influente, Pelehra îşi permite să facă ce vrea.

Astfel, magaziile cu alimente periculoase, sigilate de OPC, au fost deschise de către patron iar mai bine de trei sferturi din marfa depozitată acolo a dispărut.

Modalitatea în care s-a desfăcut sigiliul este una profi, ceea ce duce cu gândul că pe Ghiţă Pelehra l-au ajutat persoane care ştiu în detaliu cum se poate deschide un sigiliu. Oamenii care lucrează cu aşa ceva.

Poliţia se află deja la Cuptorul cu Plăcinte iar dacă se va constata ruperea sigiliului, Pelehra se va alege şi cu dosar penal, pe lângă amenda de 92.000 de lei dată de OPC şi suspendarea activităţii pentru şase luni.   

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult