Horia Țuțuianu îl face țăndări pe Septimiu Bourceanu: ”Am asistat la un nou atac din partea unui fost colaborator al PSD”

Liberalul constănțean Septimiu Bourceanu a devenit foarte activ pe rețelele de socializare, iar în ultimele sale postări tânărul politician se arată profund nemulțumit de activitatea PSD Constanța.

Ținta lui Bourceanu au devenit Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC și edilul Constanței, Decebal Făgădău, pe care îi critică vehement.

Interesant este faptul că timp de trei ani nu a avut nicio problemă cu administrația PSD și s-a trezit brusc, în an electoral să se declare nemulțumit.

Probabil că domnul Bourceanu aspiră la fotoliul de primar al municipiului Constanța și a început deja campania electorală, doar că are o mare problemă în partid: Bogdan Huțucă nu vrea să renunțe la funcția de președinte al organizației, iar să candidezi de pe locul doi sau trei e penibil.

Dar iată ce spune Bourceanu pe facebook:

”Decebal Făgădău, primarul Constanței, urmărit penal pentru, conform Direcției Naționale Anticorupție, “complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, infracțiune asimilată infracțiunilor de corupție”. Horia Marius Țuțuianu, președinte al Consiliului Județean Constanța, declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate pentru că în perioada mandatului 2012-2016 întrucât ar fi exercitat simultan funcția de consilier județean și pe cea de președinte al CA al SC Neptun Olimp S.A., realizând venituri de natură salarială de la societatea comercială. Vorbim despre cei mai importanți oameni ai acestui județ, cei care ar fi trebuit să demonstreze prin ceea ce fac că au meritat votul de încredere dat de o parte din cetățeni. Dar se pare că “educația” primită de la predecesorii lor, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, a dat roade. Sunt demni urmași ai clanului care a prăduit Constanța peste un deceniu.”

Replica președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu, nu a întârziat să apară.

”În virtutea faptului că am asistat la un nou atac din partea unui fost colaborator al PSD, PNL-istul Septimiu Bourceanu, mă văd nevoit să transmit următoarea reacţie şi îmi exprim totodată speranţa că domnul în cauză va da dovadă, pe viitor, de mai multă moralitate, dacă de originalitate nu poate fi vorba în comentariile pe care le „emană”:

Fostul coleg de la USL Septimiu Bourceanu este în campanie de reinventare, probabil cu speranța că va candida la Primăria Constanța sau oriunde va prinde un loc oferit de partidul din care domnia sa face parte. Nu mă deranjează aspirațiile dumnealui politice, un singur lucru nu înțeleg și îl întreb: când PSD l-a susținut în Consilii de Administrație a fost bine? Tocmai pentru că a fost în C.A.-uri cu sprijinul PSD, cunoaște și legislația, știe și istoria mea de la Neptun Olimp, cunoaște că nu vorbim de o societate de interes național și mai cred că a aflat și dumnealui că există o contestație depusă de mine în instanța. Dar, dacă dorește clarificări pe subiect, înainte să arunce comentarii vădit tendențioase în mediul virtual, ar putea să mă întrebe, vorba aia: am colaborat bine în perioada USL! Totuși, dacă vrea să scape de eticheta de fost colaborator al PSD, ar putea să înceapă să se laude cu activitatea sa de fost manager PNL la Sanatoriul Techirghiol! Ah, dar stați! Nu se poate lăuda cu mandatul de manager, pentru că i s-ar putea aduce aminte cum a lucrat la momentul respectiv: din poziția de manager a angajat o firmă de avocatură pentru sanatoriu, firmă la care activa – surpriză! – o rudă a domniei sale.”, a spus Țuțuianu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult