Fostul prefect, Ioan Albu rămâne internat în spital. Ce riscă acesta după tragedia pe care a provocat-o

După accidentul provocat duminică seară de către fostul prefect al județului Constanța, Ioan Albu, în urma căruia un bărbat de 44 de ani și-s pierdut viața, polițiștii constănțeni au deschis o anchetă.

Albu s-a urcat la volanul mașii sale într-o avansată stare de ebrietate, 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe pe DN 3, între localitățile Ciocârlia de Sus și Cobadin, a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism condus de un bărbat din localitatea Adamclisi. În urma impactului a rezultat decesul bărbatului care conducea regulamentar, iar Ioan Albu a fost transportat la spitalul din Medgidia.

Inițial, medicii de pe ambulanță au spus că acesta nu prezintă traumatisme și este conștient.

Cadrele medicale de la spitalul din Medgidia au decis, însă, internarea lui Albu pentru investigații amănunțite.

Astfel, s-a stabilit că acesta a suferit o fractură de stern și contuzii pulmonare și va rămâne sub observație în spital.

Surse din interiorul anchetei spun că, deși a condus în stare de ebrietate și a provocat un accident mortal, nu sunt întrunite toate elementele care să ducă la reținerea fostului prefect. Riscul de a se sustrage urmăririi penale este minim, având în vedere faptul că este internat în spital, nu are cazier și nici nu a avut permisul suspendat până acum.

Se așteaptă totuși expertiza accidentului, rezultatul analizelor de sânge și raportul de necropsie al bărbatului decedat pentru a se stabili cu exactitate dinamica și cauza accidentului.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult