AcasăActualitateFemeie de 78 de ani, tâlhărită pe bulevardul Aurel Vlaicu

Femeie de 78 de ani, tâlhărită pe bulevardul Aurel Vlaicu

La data de 9 septembrie poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 78 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie în timp ce se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Astfel, potrivit sesizării, persoana vătămată reclama faptul că a fost acostată de doi indivizi necunoscuţi iar unul dintre ei i-a smuls un lănţişor, în valoare de 1500 lei, pe care îl purta la gât, după care au fugit.

Un martor al evenimentului a reuşit imobilizarea unui dintre suspecţi până la sosirea poliţiştilor.

Din primele verificări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit că tânărul imobilizat, are 19 ani şi este din municipiul Mangalia, la fel ca şi cel de-al doilea participant, în vârsta de 26 de ani, care este căutat de organele de poliţie.

Pe baza probatoriului administrat în cauză până la acest moment, tânărul de 19 ani a fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizării instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Constanţa. 

Poliţiştii desfăşoară în continuare activităţi pentru depistarea celui de-al doilea participant la comiterea infracţiunii, în vederea audierii acestuia şi luarea măsurilor legale ce se impun