Felix Stroe, Președinte de Onoare al Asociației Române a Apei

Vineri 29 aprilie, Asociația Română a Apei a convocat la Hotelul „Internațional” din Sinaia Adunarea Generală a membrilor.

Printre punctele de pe ordinea de zi (aprobarea Raportului de Activitate al Asociației pe anul 2021, aprobarea proiectului Programului de activitate al Asociației pentru anul 2022, informare privind organizarea Forumului Regional al Apei „Dunăre-Europa de Est” ș.a.) a figurat și unul extrem de interesant și onorant. Și anume, declararea fostului președinte al ARA, dl. senator Felix Stroe, drept Președinte de Onoare al Asociației Române a Apei.

A fost omagiată astfel activitatea sa de excepție, de-a lungul mandatelor trecute, de președinte al ARA, funcție din care a demisionat o dată cu preluarea mandatului său de parlamentar. Actualul președinte al Asociației, Dr. Ing. Ilie VLAICU, a elogiat contribuția domnului Felix Stroe la consolidarea ARA și obținerea pentru organizație a unui statut de prestigiu. Pentru toate acestea, dl. Stroe a fost răsplătit și cu Diploma de onoare a Asociației Române a Apei.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult