AcasăActualitateEvenimente rutiere înregistrate în Constanţa

Evenimente rutiere înregistrate în Constanţa

La data de 23.07.2014, ora 18.15, poliţiştii rutieri din Medgidia l-au depistat pe str. Poporului din localitate, pe M. R. în timp ce conducea un autoturism, având valabilitatea numerelor provizorii expirată din 28.06.2014.

La data de 23.07.2014, ora 00.20, poliţiştii rutieri din Cernavodă l-au depistat pe str. Unirii, din localitate pe M. M., în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta a tamponat două autoturisme parcate, rezultând doar pagube materiale.

La data de 23.07.2014, ora 14.00,  poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Mihai Viteazu au fost sesizati cu privire la faptul că, în localitatea Sinoie s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări s-a stabilit că, D. C., de 31 ani a condus un tractor cu remorcă, iar la traversarea străzii Mihai Viteazu, din localitate, o scândura din remorcă s-a deplasat în afara acesteia, aproximativ 50 de cm şi a lovit în zona capului o femeie, care se deplasa pe acostamentul străzii. Aceasta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate.