ENEL a lăsat fără apă 14 cartiere din municipiul Constanța

Astăzi – 02 mai 2019, în jurul orei 17.15, la Stația de pompare și tratare Palas, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța a avut loc o cădere totală de tensiune, motiv pentru care stația nu poate funcționa.

Imediat au fost anunțați reprezentanții Enel, însă, în aceste condiții,  abonații din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II nu vor avea apă potabilă la robinete până la remedierea avariei.

RAJA asigură toți abonații afectați de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii companiei vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia această situație.

UPDATE

În urmă cu puțin timp, a revenit tensiunea la stația de tratare și pompare Palas Constanța.

Imediat, echipele de permanență RAJA, de la nivelul stației, au făcut toate manevrele de repornire a pompelor în condiții de siguranță în vederea reluării furnizării apei potabile către abonatii afectati.

Având în vedere însă debitul, dar și zona mare deservită, abonații afectați – cei din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II – vor avea apă la robinete la presiuni normale in jurul orei 21.00.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult