Elena Băsescu și Claudiu Palaz, primii candidați care s-au înscris în cursa pentru Parlamentul României, la Constanța

Marți, 20 octombrie 2020, Elena Băsescu și Claudiu Palaz s-au prezentat la sediul BEJ Constanța pentru a depune listele de candidați ai PMP Constanța la Parlament.

Elena Băsescu ocupă primul loc la Camera Deputaților, iar Claudiu Palaz primul loc la Senat. Cei doi sunt optimiști și spun că au proiecte importante pentru județ, fiind convinși că vor ajunge la Palatul Parlamentului în calitate de aleși.

Momentul depunerii dosarului de candidatură m-a emoționat. Este ca și cum m-am întors acasă. Când spun Constanța spun Marea Neagră, spun Portul Maritim, spun una dintre cele mai grele meserii din lume, cea de marinar de cursă lungă care m-a făcut să fiu atât de mândră de familia mea. Este o candidatură în numele tatălui meu. Împreună cu domnul Claudiu Palaz îmi doresc să susținem proiecte turistice și de infrastructură care să vină în ajutorul județului Constanța.”, a declarat Elena Băsescu, candidat PMP de Constanța la Camera Deputaților.

La rândul său, Claudiu Palaz spune că rezultatele de la alegerile locale au demonstrat că organizația PMP Constanța se află pe un trend ascendant și e convins că va face o figură frumoasă și la scrutinul din 6 decembrie 2020.

Organizația PMP Constanța, față de anul 2016 a crescut de la 6% la 8%, deci am luat un scor bun. Suntem motivați, ne-am mărit echipa, așa că avem șanse să scoatem doi parlamentari, Elena Băsescu la Camera Deputaților și Claudiu Palaz la Senat. Cred că a venit timpul ca județul Constanța să fie susținut mult mai puternic în Parlament. Sunt convins că acum vom face o echipă bună.” a spus Claudiu Palaz, candidat PMP pentru Senat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult