Echipa de oină Frontiera Tomis Constanţa – un nou titlu de campioană națională

În data de 04.11.2018, la Baia Mare, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Oină în sală pentru Seniori, organizată de Federația Română de Oină și Ministerul Tineretului și Sportului, turneu la care a participat şi echipa A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa, reprezentanta Gărzii de Coastă, alături de alte cinci formaţii – A.C.S. Straja Bucureşti, C.S. Biruinţa Gherăeşti Neamţ, C.S. Spicu Horia Constanța, C.S. Dinamic Coruia şi C.S. Politehnica Cluj – Napoca.

Echipa Frontiera Tomis a câştigat turneul finalal Campionatului Naţional de Oină în sală pentru Seniori, ediţia 2018, clasamentul final fiind următorul:

Locul 1 – A.C.S. Frontiera TomisConstanța – 15 puncte;

Locul 2 – C.S. Biruinţa Gherăeşti Neamţ– 13 puncte;

Locul 3 – A.C.S. Straja Bucureşti– 12 puncte;

Locul 4 – C.S. Dinamic Coruia– 9 puncte;

Locul5– C.S. Spicu Horia– 7 puncte;

Locul6 – C.S. Politehnica Cluj – Napoca– 6 puncte.

În acest an, pe lângă această medalie obţinută la ultima competiţie,echipa Frontiera Tomis Constanța a mai câştigat Cupa Regelui (competiţie organizată la București), Cupa României la oină (Constanța), Campionatul Național de Seniori pe plajă (Mamaia), precum și Campionatul Național de Oină (Năvodari), reușind astfel să câștige o triplă istorică pe toate cele trei suprafețe de joc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult