Dumitru Jeacă, prefectul județului Constanța, în videoconferință cu noul ministru de interne

Joi, 7 noiembrie 2019, a avut loc prima videoconferință cu prefecții organizată de noul ministru de interne, Marcel Vela, din Guvernul Orban.

Tema discuțiilor a fost organizarea alegerilor prezidențiale din data de 10 noiembrie, iar prefecții din întreaga țară au raportat stadiul pregătirilor la nivelul fiecărui județ.

Dumitru Jeacă a declarat că întregul proces de organizare a alegerilor s-a desfășurat fără probleme majore, iar în Constanța toată lumea este pregătită pentru acest scrutin.

”În județul Constanța au fost îndeplinite toate atribuțiile stabilite în calendarul pentru alegerile prezidențiale de cuminică, 10 noiembrie. La nivelul județului avem un număr de 556 de secții de votare care vor fi asigurate cu un număr de 572 de lucrători MAI care vor efectua misiuni de ordine publică în ziua de duminică. S-a finalizat activitatea de pregătire a sacilor cu buletine de vot și celelalte materiale necesare votării. A fost emis și ordinul privind graficul de distribuire către primari și președinții birourilor de votare.”, a spus prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă, în cadrul videoconferinței.

Marcel Vela s-a declarat mulțumit de modul în care s-a organizat Prefectura Constanța, însă rămânem să vedem dacă alegerile se vor desfășura fără probleme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Alte Știri
Încarcă mai mult